Creează o strângere de fonduri

Strângerile de fonduri Facebook sunt utile pentru a-ţi susţine prietenii, familia sau cauzele care sunt importante pentru tine, precum:

Zero comision pentru donaţiile făcute către majoritatea strângerilor de fonduri pentru organizaţii non-profit şi comisioane mici pentru strângeri de fonduri personale
Peste 1 milion de organizaţii non-profit pe Facebook pe care le poţi susţine, sau strânge fonduri pentru o cauză personală, ca de exemplu o situaţi medicală sau pentru educaţie
Răspândeşte-ţi rapid povestea pentru a creşte expunerea şi a strânge mai multe fonduri
Strânge fonduri

Îţi stăm la dispoziţie pentru a te ajuta

Vezi aceste întrebări frecvente.

triangle-right
Cine poate crea o strângere de fonduri?
Momentan, doar persoanele din anumite ţări pot crea strângeri de fonduri pe Facebook. Dacă doreşti să vezi lista completă, apasă pentru a citi întregul articol.
triangle-right
Cum primesc donaţii organizaţiile non-profit?
În cazul în care creezi o strângere de fonduri pentru o organizaţie non-profit, organizaţia va primi donaţiile direct de la Facebook sau de la Network for Good sau de la PayPal Giving Fund.
triangle-right
Cum se primesc donaţiile către o strângere de fonduri personală?
În cazul în care creezi o strângere de fonduri pentru tine sau pentru altcineva pe Facebook, toate donaţiile sunt trimise către contul curent personal al creatorului strângerii de fonduri prin Stripe, procesatorul de plăţi Facebook pentru strângeri de fonduri.
triangle-right
Cum se aplică impozitele?
Donaţiile pentru organizaţiile non-profit definite de US 501(c)(3) sunt de obicei deductibile din impozit. Donaţiile către organizaţii caritabile din afara Statelor Unite ar putea fi eligibile pentru credite fiscale sau deduceri fiscale. De obicei, donaţiile către strângerile de fonduri personale nu sunt deductibile din impozit.
Dacă ai întrebări despre deductibilitatea unei donaţii, te rugăm să iei legătura cu un consultant fiscal.
triangle-right
Cum funcţionează comisioanele?
Facebook nu percepe comisioane pentru donaţiile făcute către organizaţii non-profit. În cazul donaţiilor făcute către strângeri de fonduri personale, comisioanele variază în funcţie de locul unde se strâng banii. Pentru a afla mai multe, te rugăm să citeşti tot articolul.
Află mai multe în Centrul de ajutor.